зареждане ...
Органик Фарм ЕООД

Полипропилен за оранжерии (Германия) 150мк. 1.05лв. 1 кв/м.

 

Oписание на продукта

RKW-Group e германска компания произвеждаща широка гама продукти, която е и лидер в производството на полиетиленови филми за различни сфери на приложение. Конкретно за различни приложения в селското стопанство и градинарството произвежда многослойни филми (до 7 слоя) в завода си в Белгия Hyplast NV. Hyplast не само спазва технологията и традициите за производство на висококачествени фолиа но с изградената нова лаборатория всяка година подобряват и техните свойствата със собствени патенти и формули. Всичко това води до създаването на оранжерийни фолиа с отлични оптични, термични, механични и химични свойства, които създават идеалният микроклимат за селскостопанските култури. Фолиата на Hyplast са известни с високата си пропускливост на светлина, дълъг живот и отлична здравина при неблагоприятни атмосферни условия.

Към днешна дата Hyplast произвежда над 40 000 тона годишно продукция, която се изнася в цял свят. 

 

Моделът TU235 е висококачествено покривно фолио (покривен найлон) от серията HytiLux известна с високата си механична якост. С допълнителните добавки е постигнат максимален ефект за здравината на фолиото изложено на силни ветрове и бури. Допълнително към стандартните свойства на серията са добавени  дифузия на светлината, анти прах и резистентност на сяра и пестициди, които правят продукта перфектният вариант за покриване на оранжерии.

свойства:

UV -UV стабилизаторите предпазват фолиото от слънчевата радиация и анти-оксидантите, като увеличават трайността на полиетилена.Ползваните досега стабилизатори са предимно на базата на никела и затова стабилизираните филми са познати със специфичния си жълто-зелен цвят. Новите стабилизатори на базата на цинка и титана  позволяват бял прозрачен цвят на полиетиленовите покрития. Увеличава се тяхната дълготрайност и пропускливост.

Anti-Drip (анти-капка) - Ефектът анти-капка елиминира образуването на капки от вътрешната страна на покривното фолио и по този начин осигурява значително по-голяма пропускливост на светлината в оранжерията. Падащите капки са и причинител на редица болести , така че анти-капка ефекта способства и за по-здрави растения. Hyplast e поставил стандарт в индустрията за най-дълготраен анти-капка ефект, с който се съобразяват всички останали компании от тази сфера. Всички фолиа с анти капка губят това свойство след първата или най-много втората година. Със своята патентована технология това свойство продължава да работи във фолията от серията Hytilux и след този период макар и с леко намалени свойства.

Максимално пропускане на светлината от видимия диапазон (TLT) - 86%

Дифузия (разделяне) на светлината - 65%

Anti-dust (анти-прах)

Pesticide Resistance (резистентност на сяра)

Пример: Фолио с дължина 10м и ширина 8м съдържа в себе си 80 квадратни метра от продукта.

Нашият екип
Пишете ни