зареждане ...
Органик Фарм ЕООД

За нас:

Organic Farm е един от водещите производители на биотор от червен калифорнийски червей за Югоизточна България. Базата ни се намира в екологично чист район, близо до подножието на Стара Планина, на около 20 км южно от национален парк «Сините камъни» - гр. Сливен. 

 

Фермата започва да функционира през 2012 година, като основната цел която си поставят  собствениците е да популяризират биохумуса и ползите които носи за природата, нейното опазване и най-вече за производство на биологично чисти продукти нужни за вашето здраве.

В производството се използва  класическия метод за построяване на леглата, като се използват главно букови колчета, мрежа против къртици, мрежа за засенчване, зебло от ПП  и система за капково напояване. С течение на времето фермата се разширява, като с всяка година подобрява качеството на своите продукти. През 2015 г. Organic Farm стартира производството и на течни субстрати обогатени с биохумус според индивидуалните нужди на клиента. Инвестира се в закупуването на машини и техника, в подобряването на качеството на продукцията и обслужването. 

В производствения процес се следи за спазване на всеки един от етапите, контролира се произхода и доставката на основните суровини. Наши клиенти са собственици на оранжерии, овощни градини, цветарски магазини, арендатори, озеленители и още много други, които са разбрали качествата му. 

 

Всяка наша партида е придружена с анализ от акредитирана лаборатория, който потвърждава високото наличие на полезни организми в него.

Фермата предлага и репродуктивен материал/легла с червеи/ за собствено отглеждане. Леглата, които ние предлагаме са с оптимална гъстота, като при тяхното закупуване на всеки наш клиент се дава цялата нужна информация за отглеждането им. Фермата осигурява и материали за направа на конструкцията на лехите. 

 

Organic Farm работи за по-чиста околна среда. Заедно можем да изчистим земята ни и да съхраним нейното богатство.

Нашият екип
Пишете ни